DROBNÁ BILANCE

Dnes si poprvé dovolím malé zhodnocení průběhu obnovy blogu. Zhruba po měsíčním úsilí se mi z větší části postupně podařilo obnovit téměř většinu původních článků v expozicích a doplnit je fotkami. Sice ještě něco zbývá, ale větší část článků je již opět v původním stavu. Abych lidově řečeno „neoprašoval“ jen starší články, představil jsem pár nových modelů z vlastní dílny ze zimních měsíců a objevily se samozřejmě i nějaké nové články do expozic.

V domácí tvorbě bohužel zatím trochu stagnuji. Mám připraveny kostry nových modelů, ale více se o nich rozepisovat zatím nechci. Na to přijde řada až v květnu. Nedá se zkrátka vše dělat najednou.

Na cestě z Číny je nový model žirafy od firmy PNSO, který by se měl zde na stránkách objevit coby novinka v květnu. Po dobu nucené přestávky v loňském roce mi samozřejmě do sbírky přibyla celá řada nových zvířat, které budu postupně uvádět v novinkách nebo pokud půjde o vyloženě nový druh, tak v článcích pro expozice.

Jsem rád, že blog konečně znovu začíná žít a plnit svůj původní účel.

2 komentáře u „DROBNÁ BILANCE“

  1. Gratuluji k doplnění fotek do článků i k obnovené činnosti. 🙂 Je škoda, že ke konci minulého roku se obrázky v článcích z blogu.cz ztratily na jakémkoliv blogu, který byl odtamtud přesunut.

  2. Není proč gratulovat, naštěstí jsem měl zálohované fotečky odjinud, například z galerie na rajčeti, něco v PC, něco na externím disku. Z blogu mám přetaženy pouze asi tři čtvrtiny textů článků, které jsem doplnil fotkami ze záloh. Ještě, že je mám na více místech. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *